Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
~:~ Copyright, All Rights Reserved – Нищо от написаното в Блога на Школа Мерин не може да бъде възпроизвеждано, копирано и/ или съхранявано в база данни без изричното писмено съгласие на създателите на Школа за изследване на българската родова памет МЕРИН. ~:~
Автор: merini Категория: Лични дневници
Прочетен: 546801 Постинги: 211 Коментари: 52
Постинги в блога от 02.12.2016 г.
02.12.2016 11:05 - ПОДМЯНАТА




= ПОДМЯНАТА =

актуализация към 03-дек-2106:

!!!         Ако някой получава "странни" или "неуместни" съобщения от посочения имейл за свръзка - моля да ги пренебрегне, тъй като получих известие от Microsoft, че някой е изпратил множество spam имейли, с които е компрометирал и блокирал профила. Този "проблем" също беше отстранен, но очевидно е от "инструментариума" на ПОДМЯНАТА, която продължава своята акция            !!!

  image

:: Откровено за ПОДМЯНАТА - I и II част ::


Уважаеми читатели на Блогa на Мерин,
ПОДМЯНАТА, която винаги иска да скрие нелъжливото Слово като промени смисъла и целта Му, се намеси незнайно как в нашия блог!
Установихме, че три от статиите ни, към които има линк в Блогрола (лентата с връзки отдясно под секциите За този блог и Архив), са с подменени адреси и когато кликнете върху тях отварят страници със съвсем различно (и неуместно за смисъла на статиите ни) съдържание!
В момента този „проблем“ беше отстранен, но тъй като не знаем как се е случило, се опасяваме, че и занапред може да има подобни актове на ПОДМЯНА.
Молим, ако забележите някакви „странни“ думи или „чудати“ изрази в статиите ни, които не са „на място“, както и ако откриете неуместен линк, да ни известите за това на имейла от нашия профил (meriniblog@outlook.com) или във Facebook страницата ни (https://www.facebook.com/meriniblog/).

Благодарим предварително на всички приятели на НЕПОДМЕНЕНОТО Слово!

 Красимир и Дияна Мерин

 

~:~:~   Тематични Раздели   ~:~:~

:: Древните Траки ::
::
Личностно Развитие ::
::
Родолюбие ::
::
 Истински Истории ::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

::: Последвайте ни в клуба Родова Памет на facebook.com/groups/rodovapamet/ и на страницата на Блога на Мерин на facebook.com/meriniblog/, за да следите нашите анализи и коментари според разбирането ни за стойностните неща в животa. ::: 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1053 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 05.02.2017 23:13
Търсене

За този блог
Автор: merini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 546801
Постинги: 211
Коментари: 52
Гласове: 250