Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2016 12:00 - Във влака на времето
Автор: merini Категория: Лични дневници   
Прочетен: 876 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.02.2017 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Във влака на времето
или още по темата за дежавю и жамевю

/от Красимир и Дияна Мерин/

~:~:~ Истински Истории ~:~:~


            Заприличваме на хора, които сме се качили на влака на времето, но не знаем коя е крайната гара. За едни пътуването е дълго и скучно, за други е интересно и вълнуващо, но постепенно всички започваме да разбираме, че добри или лоши, умни или глупави, всички се приближаваме към крайната спирка на своя живот.

            Толкова ли е трудно тогава да разберем, че всички мисли, които разменяме през това пътуване с другите пътници, както и всичко, което обикваме или намразим, е само малка част от онова, което Създателят се опитва да ни каже за смисъла на нашето пътуване?

            За много от пътниците във влака на времето има пелена, спусната пред очите им, над техните умове. Затова всеки пътник във влака на времето трябва да започне да разбира смисъла на онова, което се случва в живота му.

            Има пътници, които не разбират, че техните мисли и чувства рисуват вселената около тях. Те няма да могат да проумеят смисъла на отминалия си живот без откритията, които Бог им дава всеки ден.

            Открития, които подобно на виденията при дежавю дават разбиране за истинските неща, от които се нуждаем. Или подобно на жамевю показват кое е маловажно и кое си струва да бъде забравено.

            В противен случай, мъглявата гледка зад прозореца на влака скрива от пътниците предстоящата среща с Бога… /предишна за дежавю и жамевю/


~:~:~   Тематични Раздели   ~:~:~

:: Древните Траки ::
::
Личностно Развитие ::
::
Родолюбие ::
::
 Истински Истории ::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

::: Последвайте ни в клуба Родова Памет на facebook.com/groups/rodovapamet/ и на страницата на Блога на Мерин на facebook.com/meriniblog/, за да следите нашите анализи и коментари според разбирането ни за стойностните неща в животa. ::: 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: merini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 547075
Постинги: 211
Коментари: 52
Гласове: 250