Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2017 11:13 - /продължение 2/ Как Декодирането на Тракийското Писмо преобръща съвременната наука ‘с главата надолу’, за да върне истината за изконната вяра и бит на народа ни
Автор: merini Категория: Лични дневници   
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.06.2017 10:14


          /продължение 2 - тук е цялата статия на едно място/

          … Защо не цитирате тези „факти“, СПАРOТОК?! Сигурно защото по вашите критерии и това са  „автори на грандиозна манипулация за лековерни читатели, които са пълни невежи?!... И ИЗБИРАТЕЛНО скалъпявате теорийките си

        Не цитирате тези и много други, защото подкрепят откритията на Д-р Гайд! А вие много се страхувате, че няма как да обявите за сектанти толкова много хора, нито да скриете „археологическия, историческия и научния факт“ за съществуването на Библия Бесика!! Опитвате се „на парче“, „потайно“ да се разправите с опонентите си… Вашите „приятели“ вече нееднократно ни блокираха и докладваха статиите ни… Вашият „Кръг“ се опитва чрез лъжи и клевети да уплаши българския народ и да внуши мисли за секти! Докато вие си присвоявате откритията на Д-р Гайд НАГОТОВО – без грам труд, посвещение или лишения, за да отклоните вниманието от оригиналната вяра на българите!!!

        Това е разликата не само между нас и вас СПАРOТОК, ни и между вас и останалия свят!!!  Вашите клевети и нападки не просто дискредитират един от най-великите учени от новата българска история на България и на световната наука, но отнемат на българите изконното им право да знаят цялата истина и нищо друго. Защото само истината прави хората свободни да вярват и да избират доброто в живота си!

        Когато ние публикувахме „нашата версия“ по документите разкрити от Д-р Гайд за оригиналната спрямо еврейската религия българска вяра в Исус, вие публикувахте срамната статия на английски за „секта, която обижда еврейската култура и традиции“. Срам за всеки, който вярва на скалъпените ви истории!!! Ако някой се съмнява в думите ни, нека пак да прочете клеветите ви към Д-р Гайд относно Библия Бесика – най-големият „трън“ в очите ви – не само от коментара по-горе, но и от нелепостите в блога ви!

        „Кръгът СПАРOТОК“ убеждава чрез религиозни активисти, блогъри и уж известни учени (за какъвто се е самообявил самият СПАРOТОК?!), че никой не знае за Д-р Гайд, че нямало документи нито в Лондон, нито другаде, че всичко видите ли било лъжа!

        Това обаче е ПОТОП от лъжи с "нова (актуализирана) версия" на вече познатите научни тези от миналото. Изградена е мрежа за разпространение на „откритията на СПАРOТОК“ с една единствена цел – да не се достигне до великите истини отминалото!! Затова следващата крачка очевидно е "посегателството" над ЕЗИКА СВЕЩЕН на нашите деди.

        Това е "новата ера" активност срещу откритията на Д-р Гайд на  Кръга СПАРOТОК! Те са насочили „усилията“ си към азбуката ни, за да може едно от най-великите открития на Д-р Гайд – декодирането на тракийската йероглифна писменост и преводът на думи като "Тракия", "Територия на Тракия", „Дион Исус“ и „Орфей Храмът“  – да бъде ограбено, фалшифицирано и променено, а българите да бъдат заблудени, за да не достигнат чрез лингвистичните открития до истините за оригиналната си вяра.

           Не знаем какви са вярванията на тези хора, но очевидно мразят християнството и не могат да търпят онова, което всеки истински българин пази дълбоко в душата си – вярата в Исус, помогнала на нацията ни да се съхрани през най-тежките периоди на национално подтисничество и унищожаване на културата ни... Ако не беше така, бихте се вълнували като нас, и като всеки българин от безсенните трудове на Д-р Гайд... Но не! Целият арсенал е в ход – дори въвличането на омраза между евреи и българи, защото както видяхме от „горещия линк“ на СПАРOТОК, Д-р Гайд манипулирал, фалшифицирал, и обиждал еврейската история, вяра и традиции!!!!

         А ако съдим по коментарите на хората, които "ръкопляскат" на статиите на СПАРOТОК, и ние сме луди, фанатици, глупци, и какво ли още не... Не помним в подробности всички квалификации, които се сипеха последните месеци... а сега се оказа, че тези хора "удобно" водят диалог със СПАРOТОК във Фейсбук групата "Древни цивилизации", където един от администраторите ни блокира, защото пишем срещу СПАРOТОК!!

          За нас е чест, че във вашите очи сме страната на такава личност като Д-р Стефан Гайд – дай, Боже, това да е така не само във вашите очи, но и по всякакъв друг възможен начин – и по ум, и по знание, и по заслуги към българския народ!!! Гордеем се с нашата Духовна Школа по Метода Гайд, защото и най-нищожното от нея е стократно по-достойно от всичко, което сте правили, и което някога ще направите!

        Затова и сега считаме за многократно по-добър избор да предоставим на нашите читатели малко „свеж въздух“, за да си спомним как Д-р Гайд гледаше на истината за своя народ и кое беше основата за неговите открития:

      „Декодирането на Тракийското Писмо не е просто разгласяване на поредната нова сензация, нито обичайното евтино четиво "за развлечение на масите". Още по-малко вярно би било да се смята, че изводите от това откритие се ограничават до възхвалата на нашето древно минало и последващите от това патриотарски спекулации.

        Търсачите на екзотични забавления или мегаломански хипотези ще останат разочаровани също, но така да бъде! Възможно е и някои измежду тесните специалисти и мои колеги да останат не докрай удовлетворени, защото умишлено съм търсил книгата да не се адресира само за тях и да не остане достъпна само за техния монополен и превъзнесен - "почти посветен" елит.

        Откритията при Декодирането на Тракийското Писмо са адресирани до всички, които имат задълбочени интереси, възвишени стремежи и проницателен взор, и не оставят (другите да мислят вместо тях, но дръзват да търсят своя собствен път в откриване на истината. Защото това не е книга за абсолютно всеки, и особено не за тези, които приемат наготово (априори) становищата на общоприетото, дори когато то е погрешно, и цитират "авторитетите на деня", дори когато техните концепции нямат друга стойност, освен поддръжката на Политическата Коректност. Ако сте от тази група, моля не четете книгите ми, те не ще ви ползуват с нищо!...“ ::: из „Тракийското Писмо Декодирано“, Д-р Стефан Гайд :::

 

~:~:~   Блогът на Мерин   ~:~:~

::: Тематични Раздели :::
::: Апология на Християнството :::
::: Древните Траки :::
:::
Личностно Развитие :::
:::
Родолюбие :::
:::
 Истински Истории :::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
::: Ако ни последвате в клуба Родова Памет на facebook.com/groups/rodovapamet/ и на страницата на Блога на Мерин на facebook.com/meriniblog/, ще можете да следите нашите анализи и коментари според разбирането ни за стойностните неща в животa ::: 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: merini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 546592
Постинги: 211
Коментари: 52
Гласове: 250