Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2019 16:13 - Чрез древните технологии
Автор: merini Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2037 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.06.2019 21:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

„Саруман вярва, че само могъщите сили могат да обуздаят злото. Но аз разбрах друго – разбрах, че малките неща, ежедневните дела на обикновените хора държат мрака настрана. Просто доброта и любов. Страх ме е, а Билбо Бегинс ми вдъхва смелост...“ („Хобит – Неочаквано пътешествие“, 2012г.)

::: Чрез древните технологии. ::: Началото на срещите през лятото е в Регионален исторически музей Шумен::: понеделник, 17 юни, от 18:00 ч. до 20:00 ч. ::: Организирано от Фондация Гайд :::

image


ОСВОБОЖДЕНИЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, БЛАГОУСПЯВАНЕ ЧРЕЗ ПОЗНАНИЕТО НА ДРЕВНИТЕ НИ ПРЕДЦИ

Знаменателна среща с академик Цветан Гайд – директор на Института по Т-наука, която ще доведе до желаната промяна в живота ви:
    - Приложенията на познанието и технологиите на древните ни предци - траките и съвременните разработки на Трансцендентната наука.
    - Стъпките за Въз-раждане, изцеление ,освобождение и благоуспяване на отделния човек, приятелския кръг, в семейството, в рода, на целия български народ и избраното човечество. Осъществяване във всяка сфера на живота.
   - Свещената история, проектирана в личната биография, в текущите обществените процеси и съдбините на настоящето и бъдещето.
   - Пътя на осъществяване желаната промяна – средства, етапи и динамика.
   - Духовните инструменти за намиране и съхранение на любовта и приятелството, заедно с оръжията за защита на любимите хора.

Срещата ще ви даде възможност и за въпроси, мнения и дебат по трудовете на Института по Т-наука (отдел тракология), поместени в книгите на д-р Стефан Гайд и академик Цветан Гайд от поредицата „Тракийското Писмо Декодирано”, както и относно съдържанието на сборниците древни документи – „Тракийските Хроники” и „Тракийските Послания”.

Източник:
https://www.facebook.com/fondaciaguide/posts/2039115269531018
image

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: merini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 547719
Постинги: 211
Коментари: 52
Гласове: 250