Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
~:~ Copyright, All Rights Reserved – Нищо от написаното в Блога на Школа Мерин не може да бъде възпроизвеждано, копирано и/ или съхранявано в база данни без изричното писмено съгласие на създателите на Школа за изследване на българската родова памет МЕРИН. ~:~
Автор: merini Категория: Лични дневници
Прочетен: 546748 Постинги: 211 Коментари: 52
Постинги в блога от 04.12.2016 г.
Злият човек ще бъде нещастен даже в щастието си

image

/от Красимир и Дияна Мерин/

~:~:~ Личностно Развитие ~:~:~


            Събитията, свързани с ПОДМЯНАТА, ни накараха да се замислим за това какво мотивира хората за едно или друго нещо.

            Очевидно е, че в основата на всяко действие е заложено пожеланието на хората да успеят в своите замисли. Но дали успехът на всяка цена и с всякакви средства може да доведе до нещо добро? За да разберем това се нуждаем от пояснение за смисъла на думата успех, но не според официалните речникови значения.

            На помощ отново ни идват познанията на д-р Стефан Гайд за оригиналния богарски език на предците ни.

image 

image 

            От името на Бога Дион Ис-Ус, изписано на пиктографски йероглифен език, научихме, че името ИС-УС означава Всевиждащият и Всесилният, тоест, значението на УС – първата сричка от думата „ус-пех“, е свързано с „власт“ и „сила“. А от текстовете, изписани по различни артефакти, разбрахме, че „пе“ е определителен член – например в думата „пе-Христос“, която означава буквално „Помазаник-ът“, „Избраник-ът“, „Христос“.

            Сега вече не е трудно да дадем точен превод на думата „успех“ – „Сила в Христос“ или „Всесила ако си с Христос!


image


            Удивително! Всеки път когато пожелаваме някому успех на български език ние призоваваме Божието слово и Всесила, поради неразривната връзка на съвременния български език със свещения трако-богарски език на предците ни! С какви мотиви и за какви цели призоваваме това Слово и Всесила?

image

            Отговорът на този въпрос може да ни помогне да разберем защо много българи не успяват в живота въпреки усилията и знанията си. Божиите съдбини на словото Му не са някакво стечение на обстоятелствата, в зависимост от подредба на планети, уроки или други подобни суеверия, а резултат от мисли, думи и намерения.

image

            Е, няма как ПОДМЯНАТА или който и да е друг (или други) някога да имат успех в своите начинания, тъй като нито познават, нито имат силата на Исус и на свещения тракийски език.

            Точно обратното! Правейки противното на истинския успех, ще бъдат нещастни даже в ща-стието си - тоест в онова, което са поискали (или призовали) със своите думи…


~:~:~   Тематични Раздели   ~:~:~

:: Древните Траки ::
::
Личностно Развитие ::
::
Родолюбие ::
::
 Истински Истории ::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

::: Последвайте ни в клуба Родова Памет на facebook.com/groups/rodovapamet/ и на страницата на Блога на Мерин на facebook.com/meriniblog/, за да следите нашите анализи и коментари според разбирането ни за стойностните неща в животa. ::: 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 05.02.2017 23:12
Търсене

За този блог
Автор: merini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 546748
Постинги: 211
Коментари: 52
Гласове: 250