Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
~:~ Copyright, All Rights Reserved – Нищо от написаното в Блога на Школа Мерин не може да бъде възпроизвеждано, копирано и/ или съхранявано в база данни без изричното писмено съгласие на създателите на Школа за изследване на българската родова памет МЕРИН. ~:~
Автор: merini Категория: Лични дневници
Прочетен: 542568 Постинги: 211 Коментари: 52
Постинги в блога от Юни, 2019 г.
image

Орелът кръжи високо в небето,

ловецът го гони с кучетата си...

Безкрайното въртене на мисли и действия,

безкрайното изнамиране, безкрайният експеримент

носят знание за движението, но не за спокойствието,

знание за говора, но не за мълчанието,

знание за словата, но не за Словото.
 

Цялото ни знание доближава незнанието,

цялото ни незнание доближава смъртта,

но близостта до смъртта не е близост до бога.
 

Къде е животът, който загубихме в живеене?

Къде е мъдростта, която загубихме във знания?

Къде е знанието, което загубихме във сведения?
 

Небесните кръговрати за двайсет века

ни отдалечиха от бога и доближиха до Праха…
 

Из хоровете към „Скалата“, Томас Стърнс Елиът (1888 - 1965), английски поет и драматург, един от най-популярните англоезични поети на 20-и век, оказал влияние върху поезията далеч отвъд пределите на Великобритания и на англоезичния свят. Според литературната класация на списание “Time”, Т.С. Елиът е “поетът на ХХ-ти век”.

 „Аз съм класицист в литературата, роялист в политиката и англо-католик в религията. Разделението между онези, които приемат и онези, които отричат Християнското учение, е според мен най-дълбокото разделение между човешките същества. Не вярвам, че културата на Европа би могла да оцелее, ако Християнската вяра изчезне. Убеден съм в това, не просто защото самият аз съм християнин, но и като изследовател на социалната психология. Ако Християнството загине, заедно с него ще загине цялата наша култура... (Томас Елиът, 1927 г.).

Т.С. Елиът е удостоен с Нобеловата награда за 1948 за своя изключителен новаторски принос към съвременната поезия”.

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1914 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 27.06.2019 18:51
image

::: Освобождение, възраждане, изцеление, благоуспяване чрез познанието на древните ни предци - разговор с изследователя на българска древност академик Цветан Гайд. :::

~ Вижте целия запис на предаването преди срещата в Регионалния исторически музей в град Шумен. ~
Категория: Лични дневници
Прочетен: 453 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 18.06.2019 10:58
image

„Саруман вярва, че само могъщите сили могат да обуздаят злото. Но аз разбрах друго – разбрах, че малките неща, ежедневните дела на обикновените хора държат мрака настрана. Просто доброта и любов. Страх ме е, а Билбо Бегинс ми вдъхва смелост...“ („Хобит – Неочаквано пътешествие“, 2012г.)

::: Чрез древните технологии. ::: Началото на срещите през лятото е в Регионален исторически музей Шумен::: понеделник, 17 юни, от 18:00 ч. до 20:00 ч. ::: Организирано от Фондация Гайд :::

image


ОСВОБОЖДЕНИЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, БЛАГОУСПЯВАНЕ ЧРЕЗ ПОЗНАНИЕТО НА ДРЕВНИТЕ НИ ПРЕДЦИ

Знаменателна среща с академик Цветан Гайд – директор на Института по Т-наука, която ще доведе до желаната промяна в живота ви:
    - Приложенията на познанието и технологиите на древните ни предци - траките и съвременните разработки на Трансцендентната наука.
    - Стъпките за Въз-раждане, изцеление ,освобождение и благоуспяване на отделния човек, приятелския кръг, в семейството, в рода, на целия български народ и избраното човечество. Осъществяване във всяка сфера на живота.
   - Свещената история, проектирана в личната биография, в текущите обществените процеси и съдбините на настоящето и бъдещето.
   - Пътя на осъществяване желаната промяна – средства, етапи и динамика.
   - Духовните инструменти за намиране и съхранение на любовта и приятелството, заедно с оръжията за защита на любимите хора.

Срещата ще ви даде възможност и за въпроси, мнения и дебат по трудовете на Института по Т-наука (отдел тракология), поместени в книгите на д-р Стефан Гайд и академик Цветан Гайд от поредицата „Тракийското Писмо Декодирано”, както и относно съдържанието на сборниците древни документи – „Тракийските Хроники” и „Тракийските Послания”.

Източник:
https://www.facebook.com/fondaciaguide/posts/2039115269531018
image

 

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2032 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 16.06.2019 21:34
image
 ~ Споделяме ексклузивно продължението по темата ~ „Понеже изискванията и правилата на Фейсбук срещу речта на омразата, са крайно разтегливи и субективни, може сами да прецените дали има такъв език в поста ми от 09.06.2019г. със заглавие „За джендър идеологията, за нейната религия и нейния „Прайд“”, който беше свален от екип на Фейсбук (говорим за човешки фактор, не за машини), като го прочетете на страницата на ЕИОРМ (Европейски Институт за Обществено-Религиозен Мониторинг) или на личния ми блог.

Истинската причина (не претекста, както ще се убедите сами, ако не сте чели вече този пост, който достигна огромна аудитория) е разбира се разголването на истинската същност, която се крие зад това явление… Истината е винаги заплаха за лъжата и всичките й форми на внушения и илюзии.

Статията ми е опасна за лобитата на тази нова религия, защото в нея разкриваме (със съвсем легитимни доводи), че става дума не само за идеология и пропагандна машина, мощно спонсорирана с определена цел, но и за секта (подчертавам –това не е обидна терминология) с организационна структура, култ, и „евангелие” проповядвано и разпространявано мощно чрез медии и социални мрежи. Но това поставя въпроса – защо светската ни държава и нейната светска образователна система (които по дефиниция разделя религиите от обществените и образователни институции) допуска проповядване на тази нова „вяра” в училища, детски градини и държавни учреждения и държавни медии, които би трябвало поради светския характер на държавата ни да са безпристрастни и необвързани с тайни култове…

Дали все още имаме наистина светско образование или всъщност системата е вече обсебена отвътре, като „секуларизацията” важи само за вероизповеданията, които са регистрирани и явни пред обществото със своите позиции... И дали нямаме вече нова скрита догматика и инквизиция с нейната цензура над съвестта, над мисълта и свободата на словото (не горят все още книги, но трият публикации)…

Друго разкритие, което заплашва да разкрие истинското лице на джендър идеологията и нейната пропаганда, е, че посочвам пряката вреда за младите поколения от подобен тип „училищно възпитание”– безкритичност, безсрамие и безотговорност – всичко приемано под клишето –„обичай себе си, какъвто си”, което скрито индоктриниране е пряк път към развиване на всякакви форми на психопатия (който иска да прочете повече от медицинските книги за това заболяване)… Т.е. ако самата образователна система пренебрегва нормите на общественото здраве и преподава скрита религия, която подкопава основите на обществото (а от там и на държавата), как можем да си обясним такава пълзяща агресия към умовете на поколенията, ако не с проникване в самата обществена тъкан – на сектантска религиозна пропаганда прикрита зад индивидуални свободи, които всъщност никой не оспорва…

Също така напълно ни е ясно, че подобно на всяка идеология и религия, и в случая „вярата” на въпросната секта се подхранва от крайностите на другата „агитка” – на мразещите политикани и религиозни фанатици от другия „лагер”, като ги използва за плашило за вътрешна употреба – за сплотяване на „общността”… Страхът е бил винаги инструмент за управление и власт над невежите…

Всъщност белег на сектанството е самоизолация. Считам, че колкото повече избягват същинския дебат, но преследват инакомислието и цензурират неговите оценки и разобличения, толкова повече сами влизат затвора на фанатизма и себеограничението, в затвора на собствената си фалшива „реалност”. Истинската заплаха за свободата на хомоориентираните сексуално, са всъщност точно „пророците” и „апостолите” на джендър религията…

Защото изборите на различния и неотменимите му индивидуални права и свободи, са гарантирани от закона и обществото като цяло, и аз, както и всеки за когото индивидуалната свобода е висша ценност, се боря и ще се боря за свободата на всеки да изповядва свободно убежденията си и да практикува начин на живот, какъвто избере, но без да го налага с насилие спрямо другите.

Но в джендър пропагандата има вид психологическо насилие, както и „тероризъм“ спрямо и чрез думите, чието съдържание се подменя. Както например с понятието толерантност (търпимост), която във въпросната идеология придобива съвсем друго значение от търпимостта към правото на свободен избор и преследване на щастие.

Този термин се използва като словесно оръжие, което не защитава, но напада инакомислещия, и цели да свали „гарда” на съпротивляващия се на чуждото вмешателство в личното пространство и семейната общност.

Защото в тълкуването извън контекста на индивидуалните права, свободи и задължения, във веровите догми на джендъризма, означава да приемеш като равностойно и равнозначно чуждото мнение, като „правота”, също толкова правдива и вярна, колкото твоето убеждение за действителността… А това е „атентат“ срещу Истината. Защото, ако всичко каквото и да е, което хората мислят, действат и вършат, е истина и правда (и всеки техен избор е еднакво съвършен), то тогава всичко е и еднакво неистина (лъжа), защото равенството и еднаквостта между различните противоречащи си „истини” (сборът им не прави Истината) ги изключва автоматично от истинността на битието и здравия разум, както например на едно и също място в пространството и времето не могат да бъдат едновременно два обекта.

И тук проблемът не е в това, че всеки „вярва” в „своята” си истина, както намери за добре (и поема отговорност за това), но в претенцията да наложи тази своя истина на другия (другите), които са задължени да я приемат като еднакво вярна с всяко друго убеждение включително и личното. Ако това на обществено ниво води постепенно до „мек” тоталитаризъм, който реабилитира лъжата, като и дава равноправие с истината, то на индивидуално ниво води или до шизофрения, или до пълно лицемерие, което е така типично за тоталитарните общества, но (забележете) също и за сегашното време…

Това е тази част от арсенала на „модерния” трансхуманизъм, която наричат релативизъм (относителност), при който всичко е относително и няма никаква валидизация. И ако старият болшевизъм „промотираше” чрез диктатура една „истина” на всички, като единствена, изключваща всички останали , то сегашният… налага всички полуистини (лъжи) като възможни „истини”, и така воюва срещу нравствената природа в човека, която различава и селектира между добро и зло, полезно и вредно, между правда и неправда…

Затова казвам , че има нещо много по-страшно от фалшивите новини – фалшивата „реалност”, в която илюзията, че всичко, което желаем и похотстваме, е „действителност”…

И точно в тази „матрица” искат да ни вкарат агентите на един инжениран от теурзите на джендър идеологииите свят. Където ролите така се подменят и объркват, че човеците губят себе си, същността си и идентичността си, забравят (или никога не откриват/говоря за децата/), кои са те наистина…

Социалните мрежи също могат да се превърнат в секти. Дали това не се случва с Фейсбук? И трябва ли да търсим като превантивна мярка създаването на други мрежи, все още свободни за споделяне…?

Добре е да разбираме, че интернет пространството е мястото на бъдещия сблъсък за свободата на човечеството, защото докато информацията свободно се споделя и хората комуникират помежду си без ограничения, няма как да се наложи пълен контрол над човешката съвест и мисъл.

И все пак има надежда отвъд нашите възможности. Все пак всички човеци обитаваме творението, което не сме създали ние, физическата среда, в която съществуваме телесно и която е най-мощната „интернет връзка” с безброй взаимопроникващи се сили, на които никой не може да противостои, нито да цензурира, камо ли възпира мислите и чувствата извиращи от бездната на нашата психика, която толкова малко познаваме, колкото и религиозната природа на света…

В заключение е редно да осветля всички относно това коя е моята секта. Да, аз съм сектант и моята секта е семейството, безкористното приятелство, родът, народът и човечеството – с всичките велики тайни на Живота, обитаващ в тях. Препоръчвам на всеки „членството” в нея… Всичките ми постове, видеа, лекции, изследвания са все приложения и „екстри” към нейните „доктрини” и следва така да се четат, разбират и прилагат… Заедно със стопанисване и грижата за всичко, което ни дарено, за да го съхраним и развием в полезност за всички… Това също е „зелена” идея, вяра с благодарение, търсеща в творението и заобикалящи ни свят Любовта, която стои зад всичко…

Защо съм публикувал статията си, която бе свалена от фейсбук, освен в личния си блог , също и на страницата на ЕИОРМ (Европейски Институт по Обществено-Религиозен Мониторинг) ?!

Освен наблюдаващ динамичното развитие на традиционните нови и стари вероизповедания и техните взаимотношения, мониторингът на тази неправителствена организация изследва и дефинира зараждащите се религиозни групи, общности и тяхното преобразуване в модерни религиозни движения от нов тип, трудно разпознаваеми поради съвсем различната нова идеологическа основа, която прикрива религиозния им характер под формата на модернизъм, прогресизъм, трансхуманизъм и други хибридни форми между вяра, наука, футурология, социология , психология и др.

Симбиозата между натурфилософия и модерни технологии, между икономически възгледи, корпоративни интереси и политически лобита, между старите идеологии и новите ню-ейдж практики, поражда най-разнообразни секти и движения… Бъдещето на религиите и техните най-причудливи и екзотични модификации, ще учуди и изненада мнозина, но затегнете коланите, …светът мноого, мноого бързо се променя…

Послеслов
Ако фейсбук баннат и този пост, непременно ще си търся правата, но не вече като частно лице, но в качеството си на директор на ЕИОРМ…който има правото, но и задължението да изследва новите модерни култове…

Защото тези статии за всъщност РАБОТАТА МИ в полза на гражданското общество и развитието на демокрацията..."

Източник:
https://www.facebook.com/tsvetanguide/posts/2581040572123250

ЗА ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА:
eiorm.com/za-gender-ideologiyata-za-neinata-religiya-i-neiniya-praid/

ЕИОРМ - Европейски институт за обществено-религиозен мониторинг
http://eiorm.com/
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1520 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 13.06.2019 23:56
image

Първо нека да уточня. Човешко е да се греши. Затова никого не съдя нито осъждам. Приемам човека, какъвто е с всичките му недостатъци. В която и да е област от човешкото същество и неговото съществуване. Любовта всичко претърпява и всичко прощава… Но не обичам самото зло (нито мога да му прощавам), лъжата и извращението й във всичките й форми. Който истински обича, мрази всяко зло, което наврежда на любимия човек. Любовта е ревнива към Истината и добрата изначална Природа. Не питая никаква омраза към гейовете, напротив изпитвам и прилагам към тях състрадание, съчувствие и милосърдие. Познавам хомосексуалисти, които не афишират своите наклонности, защото ги считат за вид зависимост, за нещо грешно и недостойно и обсебващо живота им. Считам, че е недопустимо да бъдат унижавани и заклеймявани или по какъвто и да е начин насилвани (физически или вербално) заради своите избори, независимо дали са грешни, защото неизменно право на всеки е да греши, както и да понася последствията за своите решения.

Но когато самото зло, се представя за висша ценност, за идеал, за „свобода”, за нещо „естествено” и „природно”, няма как Истината да не реагира спрямо наглостта на Лъжата и нейните „апостоли”… Разбира се, същото важи не само за гей агитацията, но също (например) и за развратните жени, които повсеместната пропагандирана порнография издига в модел на подражание и мярка за „здрава сексуалност”. И когато някой ми говори за любов между еднополови, нека напомня, че любовта съществува наистина между един и същ пол (истинското приятелство), но тя не се проявява полово, нито развива сексуалните отношения (т.е. не се консумира сексуално). Другото е просто похот извратила естествените сексуални нагони, но която е безплодна (доказано научно–опитно), за разлика от любовта между мъж и жена, от която естествено се раждат деца. Но на темата за джендър идеологията… Понеже около дискусията в Студио 5 в НДК на 3 юни ( излъчена в Т.В. https://bogari.bg) се разрази спор дали зад това понятие, циркулиращо в общественото пространство, наистина съществува идеология, е необходимо да поясня… Най-сигурното доказателство (от опит), че такава идеология наистина реално съществува, е самата реакция на нейните адепти, които веднага се активират, щом някой зачекне тази тема и тутакси се втурват да доказват, че всъщност такова „животно” няма. Ако наистина нямаше, обикновените хомо-дружинки, (които в миналото не са се вълнували, ама изобщо не са се вълнували от организирана гей „ просвета”, бореща се за глобално хомо „просвещение”), нямаше да реагират така болезнено, ама много болезнено, когато се говори за идеология, която е спонсорирана, дирижирана и инженирана от определени лобита. Нито така фанатично да отричат нейното съществуване, точно най-обсебените от нея, чиито живот е тотално фиксиран в половата „идентичност”.

Самото идентифициране с пол, различен от естествените два (мъжки и женски), които се възпроизвеждат природно, говори вече за идеология. Защото такава „инициация” е въпрос на съзнавана диференциация , „себеопределение”, което е отвъд половите естествени белези и като такова „себеопределение” съдържа в себе си мироглед, умозрителна перцепция (субективно възприятие) на действителността, а всичко това е единствено възможно чрез въображение (здраво или болно, тук не коментирам), което оперира с образи, идеи, концепции, обобщени в доктрини, дори когато не са афиширани като такива, но са скрити зад общочовешки лозунги на „свобода” и „любов”. За пръв път в историята се появи доктрината (на джендър идеологията), която учи, че човеците с обратна сексуалност са „родени” като такива (генетично предопределени).

Точно такова индоктриниране в световен мащаб води до абсурда на идеята (корен на думата идеология), малките деца със съвсем очевидни полови белези по рождение, да не им се определя официално пола до момента, когато „сами”(разбира се, предварително индоктринирани и повлияни от обусловена среда –„просветена” в джендър идеологията) „определят” какъв пол се „чувстват” и „избират” да са (това изкуствено налагане на фалшив „пол”също никога досега не е било познато в историята, ако и винаги да е имало подобни сексуални отклонения). Също така, никога в историята хомосексулните не са официализирали „семейства”, камо ли да претендират за родителство над чужди деца –плод от хетеросексуална връзка. Всичко това появило се отскоро като „изконни права”, не ни ли говори също достатъчно ясно за съществуването на джендър доктринерство? Безочието да ни убеждават в несъществуването на такова, е все едно да наричаш черното – бяло и бялото – черно. Това е типично за демагогията на лъжците… И ако няма такава идеология с нейната агресивна пропаганда – защо са тогава лобитата в ООН, в ЕС, в ЕК , посланици т.н. и т.н… и всякаквите прочее конференции, конвенции, декларации, все документи и събрания, които много приличат на решенията на вселенските събори на една друга религия – християнската, само че, разбира се, нейна карикатура и евтино менте…

Не само е идеология джендърството, но има всичките признаци на квазирелигия, със своите секти и организирани събрания – прайдове и всякакви сборища, на които си има истинско поклонение, но не на Твореца, но на измислените фалшиви „демиурзи” на Трансхуманизма… Атеизмът като безбожие е също религия, независимо че религиозното чувство, присъщо на всяко човешко същество се насочва към човека и неговите страсти. За подобни един мъдрец е казал: „ …тези, чиито „бог” е коремът…”( днес бих добавил: „…или някой органи по-надолу…”)… И за да не каже някой, че съм против правото на убеждение и проповед на джендърите, ще кажа – няма нищо лошо да си имат религия, но нека се знае, че е такава – може да не е от традиционните, но е религия, защото съдържа в себе си вяра (без да обиждам религиозното чувство на традиционните вярващи). Защото без видими полови белези за различен пол (като природна даденост), нейните последователи „виждат”(вярват) в такъв и даже някои стигат до крайността да се „трансформират” оперативно, т.е. по подобие на религиозното „покаяние” „поправят и превъзмогват грешната си природа”.

Освен това емисарите на джендър религията налагат постепенно чрез внедряване в социални служби и държавни органи (а в последствие и чрез законодателни промени), задължението на всички участници в гражданското общество да признават вярата им за истина (чист прозителизъм – типичен за религиозните движения), под заплахата на санкции от държавни институции, медийни бухалки или чрез невидимото влияние на глобалната мафия, за която джендър религия е още един вид дрога, чрез която освен, че се генерират огромни печалби, много лесно се владее над поробени души и тела. Днешната инквизиция, независимо че има пак религиозни основания (в случая това на джендър религията), е отново война срещу свободата на съвестта и свободния избор да не вярваш на глупостите на обсебени… И тази нова квазирелигия, заливаща света и преследваща инакомислещите си има своите духове-водачи… Точно така. Какво, ако не „ченелинг”, е обсебването на тялото от друго”самосъзнание”, което определя „новия пол”? Направо това си е „гост”, обсебил приемника (домакина) като паразит тялото… Идолите са очевидни.

Точно самото понятие джендър (тип, вид, род, роля, образ, инициация…) разкрива същността на тази нова религия – „нов човек”, „нов образ”– покланяем и превъзнасян… Сектантското й мислене си проличава и в нападките срещу другите религии и църкви (нали всяка нова секта, за да се лигитимира, „трябва” да осъди и отрече старите вярвания и върху техните руини да изгради нов световен ред)… Това усещане за превъзходство е типично за всяка нова световна религия, която има стремежа да „пренареди” света… За вредата на джендър пропагандата, която атакува сетивата и съзнанието на децата в най-ранна възраст, когато са неукрепнали психически, никой не се замисля, нито защитава правото им да пораснат необременявани от замърсена видео и аудио среда (екологията не се отнася само за физическите параметри на природата). Неподготвени за психичните атаки на джендър -„пророците”, които ги учат на безсрамие, някои от тях постепенно развиват всякакви форми на психопатия (безкритично „мислене”– без морал, без вина и отговорност за постъпките…), т.е. уврежда се психичното им здраве… Много странно – защо се позволява тази нова религия на извращението да се проповядва в детски градини и училища (под форма на курсове за полово възпитание), а иначе секуларизма на светската държава не позволява религиозната пропаганда в образователната система…

Разбира се, както всяка „вяра” дори тя да е суетна (суеверие), е в правото си да бъде упражнявана свободно (стига да не прилага насилие над другите, или да ограничава правата им). И свободно да проповядва убежденията си (правото на разпространение е гарантирано по Конституция и от хартата за неизменните права на човека), но да ги практикува само вътре в сектата на „вярващите”, без да ги налага насилствено на цялото общество. И нека стане ясно на всички, че става въпрос наистина за вид вяра, не природна даденост (каквато очевидно не е) и като такава не може и не трябва да бъде общочовешка или социална норма, нито да се узаконява като такава в разрез с духа на закона… За всичко това (в пълнота, заедно с още много други тези) стана въпрос в дискусията на 03.06.2019г. , запис на която можете да гледате на https://bogari.bg/.

Но искам да завърша с отговора на един въпрос, зададен от джендър активист. „Що е това традиционни ценности?”. От най-дълбока древност и през всички епохи от историята на човешката раса семейството е първичната и вечна ценност, която предава на потомството памет, познание, смисъл и цел на съществуването. И за всички времена и за всички народи произходът му е Божествен, какъвто е и свещеният статут на цялото творение, в което Творецът е вложил своя Разумен Дизайн. Според всички древни свидетелства сред народите, човешкото семейство е свещеното начало, в което се оглежда Духовния Първообраз и Замисъл (Смисъл) на всичко… Вън от него е животинското безсловесие и безплодие… Това почитане на естеството на нещата, като дарени със съществуване и живот, е изначална традиция и начин на живот на хиляди поколения (срещу който начин на живот е насочена джендър религията). Във всички традиции по земното кълбо това, което е извращавало добрата и първоначална природа, която се проявява в човешкото семейство и неговото потомство, се е считало за обсесия, за демонично обладаване, което неизбежно води до гибел. Точно срещу неприкосновеността на свещеното семейство, на неговото потомство и притежание, воюват всички болшевишки религии.

Да не забравяме, че болшевиките и техния „пролетариат” в Русия всъщност са били малцинство спрямо другите групи от населението. Но обсебвайки историческия и социален прогрес чрез идеологията за „класовата борба” като негов двигател, те натрапват пролетарската диктатура на целия народ. По същия начин сексуалната революция превръща половата разюзданост и извращенията на малцинства в обществена норма, по чийто ред пренарежда задачите пред обществото. Тук се крие сериозната и съвсем реална опасност от нови форми на диктатура под предлог и претекст на свободата… Още нещо – ще попитам джендър активистите. Като не вярват в традиционните ценности, защо държат толкова да се наричат семейство? И да осиновяват и отглеждат като свои чужди деца (от хетеросексуални)? Защо е това неистово желание да бъдат като нормалните семейни двойки (признати от всички) и да имат (присвоят) потомство (каквото не могат да се заченат и родят от еднополови и каквито там още ги наричат) сношения? С това не признават ли превъзходството на оригинала (традиционните ценности), които желаят да подменят? Просто това е типично за лъжата – да извращава на истината в опитите си да я подмени… Подобно магьосничество и чародейство с човешкото съзнание е съществувало и ще съществува, но Светлината на Истината го осветлява, за да стане явно на всички…

Източник:: ЕИОРМ - Европейски институт за обществено-религиозен мониторинг
http://eiorm.com/

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2139 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 12.06.2019 21:32
Търсене

За този блог
Автор: merini
Категория: Лични дневници
Прочетен: 542568
Постинги: 211
Коментари: 52
Гласове: 250