Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2022 08:30 - Американците трябва да бъдат подсилени от грип и ковид през този празничен сезон, казва служител на Байдън: „Ето защо Бог ви е дал две ръце“
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1328 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Американците трябва да бъдат подсилени от грип и ковид през този празничен сезон, казва служител на Байдън: „Ето защо Бог ви е дал две ръце“

01.12.2022 г. / От Итън Хъф / 


image


Знаете ли, че причината да имате две ръце вместо една или нито една е, че Бог иска да получите ваксина във всяка ръка: едната за коронавируса на Ухан (Covid-19) и другата за сезонния грип? Това твърди Ашиш Джа, ковид „царят“ на фалшивия президент Джо Байдън, който призовава американците да запретнат и двата ръкава този празничен сезон.

На неотдавнашен брифинг за пресата Джа, чиято официална титла е „Координатор за отговор на коронавируса“, ​​призова всички американци да се ваксинират както за китайския грип, така и за обикновения грип. Дори онези, които вече са приели няколко инжекции иРНК (информационна РНК), се насърчават да приемат повече под формата на „бустери“.

„Моля, не чакайте“, изрази Джа, добавяйки, че това е „защо Бог ви даде две ръце“.

„Ваксинирайте се срещу Covid. Ваксинирайте се срещу грип... Ваксинирайте се по една във всяка ръка, ако искате“, продължи Джа към язовеца.

 

Петицията на Джа идва, когато Белият дом обявява това, което нарича „шестседмичен спринт“ план за „напълно ваксиниране“ на всеки последен американец както за болестта на Ухан, така и за сезонния грип.

Не са били наръгани достатъчно хора, за да се хареса на режима, така че Джа отправя още една молба към американците да се подчиняват на заповедите на него и Байдън – защото в крайна сметка те се грижат толкова много за здравето ни.

„Въпреки че съм окуражен от работата, която толкова много вършат, имаме нужда всички да се активизират“, порица още Джа. (Свързано: CDC също посочи , че всеки трябва да следва „науката“, като получава толкова инжекции срещу Covid, колкото правителството диктува.)

 

„Трябва да превърнем защитата на нашите близки във важна част от разговора, който водим около масата за Деня на благодарността, важна част от разговора, който водим през следващите дни и седмици.“

Прессекретарят на Байдън Карин Жан-Пиер нападна репортерите, че се осмеляват да задават трудни въпроси за истинския произход на covid

Джа щеше да продължи по време на своята диатриба, за да твърди, лъжливо, че ваксините срещу грип Fauci са лек за смъртта, поне когато става дума за смърт от ръцете на китайския вирус.

„Защото ето какво знаем: ако хората получат своите актуализирани ваксини и се лекуват, ако имат пробивна инфекция, можем да предотвратим по същество всяка смърт от COVID в Америка.“

Целта е да убедим всеки последен американец да бъде инжектиран преди началото на 2023 г. Джа направи това много ясно в посланието си към американците, твърдейки, че получаването на всички инжекции ще осигури „най-добрата защита за тази зима“.

Джа също така обясни, че инжекциите срещу covid ще се превърнат в нещо ежегодно, точно както ваксините срещу грип с още един нов „бустер“ или както решат да го нарекат по-нататък, пристигащ в някакъв момент през следващата година.

Седмицата преди Деня на благодарността през 2022 г. също видя лесбийката на Байдън, прессекретар Карин Жан-Пиер, да се нахвърли срещу репортерите за задаването на въпроси за истинския произход на китайския вирус, който очевидно не изглежда магически като някакво странно действие на природата, както се твърдеше първоначално.

„Това винаги е бил планът“, пише коментатор на Natural News за това как убожданията срещу covid винаги са били предназначени да бъдат безкрайна, годишна афера. „Помните ли, когато темата за „бустери“ беше „дезинформация за фалшиви новини?“

Друг добави, че всички в правителството са „просто убийци“ и че всички сега показват картите си, защото смятат, че са спечелили.

„Те го знаят, само някои от нас го знаят и идиотите ще продължат да правят изстрелите“, добави този човек.

Последните новини за опасностите и неефективността на всички ваксини можете да намерите на Vaccines.news .

Източниците за тази статия включват:

Newswars.com

NaturalNews.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - ДА, НО
07.12.2022 09:21
Да, но детския паралич и едрата шарка например, са победени именно с ваксини.
Дали е бил прав Чингисхан, като е избивал лечителите?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748474
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031